Cautare

9606 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs constanta" (5.81 secunde)
este intrebarea la care esti provocat sa raspunzi cu o fotografie sugestiva de la birou in care sa surprinzi momentul si pe care sa o postezi pe profilul tau de Facebook, insotita de hashtag-urile #thegrandoffices #finelife #grandlifeambassadors si inscrie-te in concurs.
concurs de table (platou Centrul orasului) - 08.00-13.00: concurs de skandenberg cu participarea multiplului campion Radu VALAHU - Brat de Fier - premiere castigatori concurs skandenberg si sportivi locali (platou Centrul orasului).
Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Consecinta fundamentala a anului politic 2009 este faptul ca democratia romaneasca este intr-un mare impas.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
Dieta este doar un soc metabolic (ca o reteta de prajituri recomandata dupa stiinta si bunul plac al fiecaruia) cu rezultate pentru moment sau pentru o anumita perioada!
Nu si-au prezentat pro-iectul de management Pana in prezent insa, noii inspectori nu si-au prezentat proiectul de management, concursul urmand sa aiba loc pana la sfarsitul anului scolar 2008-2009, adica pana pe 31 august 2009.
Cotidianul.ro informeaza ca Dan Voiculescu organizeaza un concurs cu tema "Minciunile lui Traian Basescu". ... Astfel, pe blogul personal, Dan Voiculescu a lansat un concurs cu tema: ... • Convingatoarele fraze (pentru unii doar) rostite in ultimele secunde ale emisiunii electorale de la TVR 1, din 11 noiembrie 2009:
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane.
aduce la cunostinta tuturor abonatilor ca, in perioada 1 - 3 mai 2009, dispeceratul, echipele de interventie, dar si reprezentantii societatii, vor lucra dupa program normal, iar apelurile catre telefoanele dispeceratului 0241/66. ... Singurul serviciu care nu va lucra vineri, 1 mai 2009, este cel al casierilor RAJA.
21 mai 2009 reprezinta ultima zi de depunere a documentatiei pentru calculul taxei pe poluare nemajorata.
Potrivit Oficiului National al Registrului Comertului si Tribunalului Constanta, firma care asigura salubritatea municipiului Mangalia a intrat oficial in faliment pe 04. ... 2009, in urma sentintei judecatoresti din 23. ... 2009, in dosarul 6011/118/2008, inregistrat pe rolul instantei pe 25.
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta va avea in 2009 venituri totale de 17,250 milioane lei, potrivit unei hotarari privind bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2009 publicate, luni, in Monitorul Oficial.
Comisarul sef Adi Toba (foto), seful Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Constanta, este cercetat prealabil de catre ofiteri specializati din cadrul IGPF, pentru deficiente manifestate in exercitarea activitatilor manageriale, neglijenta manifestata in indeplinirea atributiilor de serviciu si pentru lipsa de exigenta in organizarea si coordonarea activitatii de supraveghere si control la trecerea frontierei de stat, ne-a declarat ieri Fabian Badila, purtatorul de cuvant al Politiei Romane de Frontiera.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Acest din urma aspect este unul esential, avand in vedere ca anul acesta au intrat la Bac si cei care, in 2009, in loc sa mearga la scoli profesionale, au intrat la liceele cu profil tehnic.
"Profit acum pentru ca dupa ce sotia - Cristina - va naste, nu vom mai avea ocazia sa ne plimbam o perioada", a marturisit, pentru "Replica" de Constanta, Bogdan Olteanu.
Explicatia "performantelor” incredibile ale lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, in domeniul jafului sistematic practicat cu sarguinta asupra patrimoniului Administratiei Portuare se afla in legaturile stranse de tip mafiot pe care seful APC-ului le intretine cu diverse structuri politico-administrative de la cel mai inalt nivel local si central.
Cu toate acestea, in cursul unei scurte declaratii facute, ieri, reprezentantilor mass-media seful statului s-a declarat impotriva transferului Administratiei Porturilor Maritime in subordinea Primariei, respectiv Consiliului Judetean Constanta.
Tot ieri, ministrul Transporturilor a declarat ca Portul Constanta "necesita investitii pentru a putea prelua traficul de marfuri catre Europa Centrala", iar in acest sens, a apreciat Ludovic Orban, este nevoie de imbunatatirea infrastructurii si marirea capacitatii terminalului de containere.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a sustinut, in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa prin intermediul careia a atras atentia ca Alianta PNL - PD nu intelege sa respecte votul democratic al cetatenilor, vot exprimat cu ocazia alegerilor.
google-analytics.com